MANICURE & NAGELSTYLING

MANICURE

 

Manicure

Tijdens een manicure behandeling worden uw nagels naar uw wens in model gevijld. Uw nagelriemen worden verzorgd en u krijgt een heerlijke scrub waardoor uw handen weer lekker zacht aanvoelen. 

Als afsluiting van de behandeling krijgt u een heerlijke crème aangebracht.

 

U kunt ervoor kiezen om uw nagels te laten lakken met ORLY nagellak. ORLY onderscheidt zich door de exclusieve en hoge kwaliteit nagel- en handverzorging.

Ook heb ik een uitgebreid assortiment van ORLY om uw nagels, nagelriemen en handen thuis te kunnen verzorgen.

 

Paraffinepakking

U kunt er ook voor kiezen om er nog een paraffinepakking bij te nemen. Een echte aanrader bij droge handen. Een paraffinepakking verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Deze behandeling geeft een 'facelift' aan de handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke winterhanden.

 

 

 

KUNSTNAGELS

 

Acrylnagels

Met acrylnagels kunt u uw natuurlijke nagels in één behandeling laten verstevigen en verlengen naar uw wensen. 

Een nabehandeling wordt gemiddeld na 3 a 4 weken uitgevoerd. Dit hangt af van de snelheid van de groei van uw natuurlijke nagels en vele andere factoren.

 

Ook hygiëne vind ik erg belangrijk. Zo heeft onze nageltafel een krachtige stof en geur afzuiging. En worden alle materialen na iedere behandeling gedesinfecteerd. Zodat u in een hygiënische en stofvrije, frisse omgeving zit.

 

 

GELLAK

 

Wilt u geen kunstnagels, maar wel uw nagels verstevigen? Of bent u op zoek naar een nagellak die op uw natuurlijke nagels wel 2 tot 3 weken blijft zitten en mooi glanzend en krasvrij blijft?

Dan is gellak dé perfecte oplossing voor u!

 

Wij werken met ORLY GELFX, deze zit boordevol vitaminen en is daarmee geen gewone gellak. De antioxidanten vitamine A en E helpen om de gezondheid van je nagels te bevorderen, terwijl pro-vitamine B5 de structuur van de natuurlijke nagel beschermt.